Antikhandel - Värdering av Antikviteter

Sälj till vår antikhandel

Att sälja saker till URent antikhandel ska vara smidigt och enkelt. Vi är intresserade av att köpa det mesta och är specialiserade på antikviteter och fordon. Vi kommer gärna och hämtar upp sakerna hemma hos dig vid affär. Vid frågor hör av dig till oss på 070-7501341 eller skicka ett mail till urentdalarna@hotmail.com med bild och begärt pris, skulle det vara ett problem att skicka bilder så kommer vi på URent antikhandel ut och ger en kostnadsfri värdering. Dessa saker är vi extra intresserade av att köpa: antikviteter, gamla möbler, konst, skulpturer, mattor, gamla lampor, porslin, gamla leksaker, udda saker, klockor, smycken, äldre fordon, dödsbon, samlarsaker osv! Listan är lång så tveka inte att höra av dig!

Kostnadsfri värdering

Det ska vara smidigt att få sina antikviteter värderade av URent dalarnas antikhandel. Därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt hembesök, där vi värderar sakerna åt er. Detta gäller både vid en eventuell tömning av dödsbo/hem men också vid en värdering av enskilda antikviteter som kunden önskar sälja till vår antikhandel. Vid ett hembesök brukar det också visa sig att saker som kunden inte trott har ett värde, har det. Är det en gammal gård går vi gärna igenom och letar efter föremål vi är intresserade av till vår antikhandel. Detta brukar vara effektivt och leda till intressanta fynd, med fördel för både oss och kunden i fråga.

Antikviteter, möbler & samlarobjekt

Vi köper det mesta som har ett värde, antikviteter, gamla möbler, och andra samlarobjekt.

Även om ett objekt är i sämre skick, kan det vara av intresse, då vi bygger om och renoverar vissa saker själva på vår antikhandel. Exempel på saker som är av intresse trots defekter, är äldre mopeder, motorcyklar, gamla dalaskåp och andra allmoge saker.  

Hela eller delar av hem

Vi utför värdering och tömning, både av hela hem och delar av hem. Känner du dig osäker på värdet av antikviteterna i dödsboet, är det bäst att att avvakta med att slänga något, innan vi gjort en värdering av ditt hem. Det är mycket vanligt att anhöriga, råkar slänga saker värde som skulle passa in i vår antikhandel. Kontakta oss så hjälper vi dig på plats men en kostnadsfri värdering. 

Helhetslösning

Vi erbjuder tömning av bostad och försöker alltid boka in det så snabbt som möjligt, om kunden så önskar. Vid en eventuell försäljning av fastigheten, kan vi kontakta mäklaren för att göra upp en plan om vilka möbler som behöver vara kvar för visning, och när det kan hämtas upp av oss. Om kunden önskar städning efter tömningen av dödsboet, har vi goda samarbetspartner som vi kan kontakta på begäran. Att använda sig av URent dalarna ABs Antikhandel ska vara en positiv och smidig upplevelse.  

 

Att använda sig av URent dalarna AB ska vara en positiv och smidig upplevelse.

En helhetslösning gäller inte bara tömning av ett dödsbo utan kan också innebära tömning av ett förråd, en större ladugård och liknande. På en gammal ladugård finns det ofta gamla verktyg och andra gamla redskap som kan vara intressant för vår antikhandel. 

Inga dolda avgifter & betalt omgående

Inom denna bransch är det vanligt med stor provision för företagen och långa väntetider på utbetalning för kunden. Detta ser vi annorlunda på! Hos oss på URent antikhandel tillkommer aldrig några dolda avgifter, vid värdering och tömning av dödsbon. För kundens säkerhet skriver vi alltid en offert innan arbetet påbörjas, som vi sedan håller oss till, och vid försäljning av antikviteter eller värdesaker får kunden betalt omgående.