Dödsbo Falun

Vi tömmer dödsbo i Falun

En tömning av ett dödsbo i Borlänge går snabbt och smidigt eftersom vi har ett lager tillägnat just dödsbon i Falun.

 

Att vara anhörig till någon som har gått bort kan vara tungt och känslomässigt överväldigande. Därav erbjuder vi oss att tömma ditt dödsbo i Falun, för att avlasta dig så mycket som möjligt.

Hur går det då till när vi tömmer ett dödsbo i Falun? 

När våra kunder är i behov av hjälp med att tömma ett dödsbo i Falun så kommer vår värderingsman ut till ditt dödsboet i Falun och värderar dina objekt.
När vi värderar ett dödsbo i Falun så kollar vi alltid på lösörets värde och räknar in det i kundens pris. Vår värderingsman är alltid på plats inom 2 dagar när ett dödsbo i Falun behöver värderas. 

När vi tömmer ett dödsbo i Falun skänker vi de objekt som är av lägre värde till välgörenhet för att sakerna ska kunna komma till användning på annat vis än genom oss.

 

Efter att vi gjort klart en offert och kommit överens om kostnad så börjar vi tömma ditt dödsbo inom kort för att göra affären så smidig som möjligt, dolda avgifter tillkommer ALDRIG!

Vad kostar det att tömma ett dödsbo?

Kostnaden för att tömma ett dödsbo i Falun varierar alltid från fall till fall. Det är därför vi alltid erbjuder en kostnadsfri värdering av ditt dödsbo i Falun och kan då komma överens om ett pris med dig som kund. 

När vi utför vår värdering av ditt dödsbo i Falun så ser vi på helheten samt antalet arbetstimmar för våra anställda. I vissa fall kan det hända att det finns ett värde i dödsboet som är större än kostnaden för arbetet sett till arbetstimmar. I dessa typer av fall får våra kunder betalt för att låta oss tömma dödsboet och då överta sakerna i bostaden.
I andra fall, är värdet av dödsboet lägre än kostnaden för arbetet. Då tillkommer en kostnad för att vi ska kunna tömma ditt dödsbo. Vi räknar då på antalet arbetstimmar för våra anställda utöver värdet av dödsboet. Släng inget innan värdering, väldigt ofta slängs saker av större värde, så därför rekommenderar vi att inte slänga något innan vi värderat dödsboet.

Vill du sälja enstaka föremål och inte ha hjälp att tömma ditt dödsbo går det också bra.

 

Ta kontakt med oss!

Telefon: 070-7501341

Email: Urentdalarna@hotmail.com