Sälja guld

Sälj ditt guld till oss på Urent Dalarna AB

Vi kommer hem till dig för värdera och köpa ditt guld i hela Falun, Borlänge och större delen av Dalarna.

Vi värderar och ger bud på eventuellt uppköp av möbler, keramik, porslin, smycken, antikviteter och liknande föremål.

 

Att sälja guld är en komplicerad process, särskilt om det sker i anknytning till att man behöver hantera tillgångar i samband med ett dödsbo. Vi på Urent Dalarna AB är medvetna om detta och finns här för att erbjuda professionell hjälp och skräddarsydda lösningar. Vi finns tillgängliga för att sälja guld i bland annat Falun och Borlänge, men även i större delen av Dalarna. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig sälja guld.

Hur går det till när man säljer guld?

Vi vill kunna erbjuda en helhetslösning för dig som är intresserad av att sälja ditt guld. Oavsett om det är i form av smycken, mynt eller andra föremål. Vi utför först och främst en kostnadsfri värdering där vi går igenom dina guldföremål och uppskattar deras värde utifrån tillstånd, karat, vikt och aktuella marknadspriser.


Erbjudande

Därefter får du ett erbjudande där vi strävar efter ett rättvist pris. Vilket också är anledningen till att vi gör värderingar med marknadspriserna i åtanke. Känner du att erbjudandet är rimligt så genomför vi sedan försäljningen och du får betalningen för dina guldföremål.


Kontrollerar skicket

Att sälja guld kräver även att man är uppmärksam på skicket som föremålet är i. Är det väldigt gammalt och har samlat på sig smuts, repor eller liknande så kan detta ha en påverkan på värdet. Därför gör vi alltid en noggrann koll på era föremål för att säkerställa en så rättvis värdering som möjligt.

Tillhörighet Värdering vid dödsbo

På Urent specialiserar vi oss på att underlätta processen kring dödsbo handling inklusive värdering och försäljning av diverse tillhörigheter. Det är inte sällan vi stöter på dödsbon där det finns en del guld som man inom familjen önskar att få sälja. Ofta kan hanteringen efter att någon gått bort vara en kostsam process, då kan det skapa en extra tillgång genom att sälja guld.


Underlätta processen

Genom att låta oss hjälpa er sälja guld efter en bortgång kan det underlätta processen för avveckling av dödsboet i helhet.

Att hitta guld i samband med exempelvis tömningen av ett dödsbo kan väcka olika frågor kring värde och hur man kan fastställa att det finns värde i föremålen. De föremål som kan innehålla guld av värde och som man bör kolla efter är följande: Ringar, Halsband, Örhängen, Armband, Klockor, Mynt och medaljer.

Man kan även leta efter antika föremål i guld som det kan ligga värde i. Guldföremål som inte är smycken kan exempelvis vara dekorativa föremål såsom statyer, ramar, askar eller liknande.

Varför URent Dalarna AB

I samband med ett kostnadsfritt hembesök med tanken att sälja guld så hjälper vi till att värdera och ger bud på andra saker också. Vi köper upp gamla möbler, porslin, keramik, gamla leksaker, antikviteter och andra liknande saker, vi kan även hjälpa till med helhetslösningar på dödsbon.

På URent Dalarna AB har vi erfarenhet av guld, med fria hembesök i:
Avesta – Borlänge – Djurås – Falun – Hedemora – Leksand – Ludvika – Malung – Mora – Orsa – Rättvik – Smedjebacken – Säter – Vansbro – Älvdalen


Vi utför oftast försäljning av guld i samband med värdering och tömning av dödsbon och hanterar alltid föremålen vi hittar med yttersta respekt. Vi vet att dyrbara föremål gjorda av guld har haft en betydelse för den som haft det i sin ägo och därför anser vi det viktigt att behandla föremålen med samma typ av respekt.

Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa er sälja guld samt bokning av en tid för värdering.

Mail: Urentdalarna@hotmail.com

Telefon: 0707501341