Samlarobjekt

Att hitta Dolda Skatter

Samlarobjekt att Söka Efter i ett dödsbo

Att tömma ett dödsbo kan vara en överväldigande upplevelse, men det kan också vara en möjlighet att upptäcka gömda skatter och unika samlarobjekt som kan ha ett ekonomiskt värde, det är alltid värt att anlita oss på URent Dalarna för ett gratis hembesök så hjälper vi värdera lösöret. I detta blogginlägg ska vi utforska några av de vanligaste samlarobjekten att leta eller när du rensar ett dödsbo

Antikviteter och Vintage-föremål

Antikviteter och vintage-föremål kan vara riktigt värdefulla. Det kan inkludera möbler, smycken, keramik, porslin, och gamla böcker. Se eller märkningar och signaturer som kan indikera ett föremåls äkthet och värde. Ibland är det de äldre, slitna föremålen som är mest värdefulla.

Konstverk och Målningar

Målningar och konstverk kan vara en guldgruva när det kommer till samlarobjekt.

En liten oljemålning eller en gammal etsning kan vara värda betydligt mer än du tror, därför är det viktigt att låta nån som värderar kolla på objektet, vi hjälper dig.

Smycken och Klockor

Smycken och klockor är vanliga samlarobjekt med högt värde.

Ädelstenar, ädelmetaller och unika designer kan öka värdet av ett smycke avsevärt.

Smycken som gömts i smyckeskrin eller lådor.

Mynt och Frimärken Myntsamlande och frimärkssamlande är populära hobbyer, och många människor samlar på mynt, sedlar och frimärken av olika slag.

Äldre och sällsynta mynt eller frimärken kan vara mycket värdefulla, så se att inte slänga något innan vi kikar på era prylar.

Musikinstrument och vinyl skivor

Om den avlidna personen var musikalisk, kan det finnas värdefulla musikinstrument

att hitta. Vintage-gitarrer, sällsynta skivor och retro ljudutrustning kan vara värdefulla för samlare och musikentusiaster. 

Historiska dokument och gamla brev.

Dokument och fotografier kan vara av historiskt intresse och värde. Särskilt om de har någon koppling till kända händelser eller personer.

Kontakta oss!

Avslutande tankar När du tömmer ett dödsbo är det viktigt att vara uppmärksam och metodisk i din sökning eller samlarobjekt. Ta hjälp av experter som oss på URent Dalarna AB och vår expertis inom antikhandel om du är osäker på värdet av vissa föremål. Vid en eventuell tömning av ett dödsbo som vi gör lyssnar vi alltid på kundens önskemål om saker som ska sparas när vi hittar dem under tömningen, väldigt ofta hittar vi fotografier och liknande föremål som vi alltid sparar undan till kunden.
Kontakta oss på:
Telefon: 070-7501341
Email: Urentdalarna@hotmail.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *